De aannemersblog bij uitstek
Over ons
De aannemersblog bij uitstek

Hallo en welkom, mijn naam is Ibrahim en ben de eigenaar van dit stukje internet. Deze aannemersblog heb ik een half jaar geleden opgericht omdat ik zag dat er te weinig informatie te vinden was voor en door aannemers. Op deze blog vindt je alles over aannemers en de bouw, maar dient ook als informatiepunt over de nieuwste ontwikkelingen binnen het vak en nieuwe projecten. Naast mijn ervaring als aannemer vind ik dit een mooie stap om meer over het vak te kunnen delen met anderen. Zowel voor mensen uit het vak als mensen die geïnteresseerd zijn in het vak, of willen beginnen met het vak. Hier vindt je alles wat je moet weten over aannemers en de bouw.

Archief

De aannemersblog bij uitstek

Technisch uitzendbureau 's

Michael Simmmons

Wat is een uitzendbureau

Een uitzendbureau is een organisatie die bemiddelt tussen een werkgever en een werknemer op het gebied van arbeid. Dit kan breed zijn, maar ook heel specifiek voor een bepaalde branche, zoals een technisch uitzendbureau. Het uitzendbureau brengt vraag en aanbod van arbeid met elkaar in contact en probeert hierbij zo goed mogelijk te voorzien in de behoeften van zowel de werkgever als de werknemer. Zij proberen een zo goed mogelijke match te vinden voor elk bedrijf en voor elke cliënt door uitvoerige gesprekken te voeren met de bedrijven en cliënten om zo de wensen in kaart te brengen en vraag en aanbod zo goed mogelijk aan te laten sluiten. Mocht het voorkomen dat zij niet direct een goede plaatsing kunnen regelen voor een cliënt dan kunnen zij deze cliënt opnemen in het bestand zodat ze op een later moment een geschikte functie kunnen aanbieden. 


De typen uitzendbureaus

Een uitzendbureau bemiddelt voor diverse soorten banen en diverse contracten. Zo kan het voorkomen dat zij een vaste werknemer zoeken voor een werkgever, maar het komt ook vaak voor dat zij bemiddelend optreden voor tijdelijke banen of parttime banen in specifieke sectoren. Sommige uitzendbureaus bemiddelen voor elk type bedrijf en elke branche, maar er zijn ook uitzendbureaus die zich richten op een specifieke doelgroep of een specifieke branche. Zo zijn er in grote steden veel uitzendbureaus te vinden die zich specifiek richten op studenten en kunt u, als u op zoek bent naar een specifieke baan, ook een beroep doen op een technisch uitzendbureau of een bureau gespecialiseerd in hospitality. Het uitzendbureau is dan gespecialiseerd in deze sector en heeft goede banden met bedrijven in deze branche. 


Aan de slag voor een uitzendbureau

Als een uitzendbureau succesvol weet te bemiddelen tussen u en een bedrijf dan wordt u vanaf het moment dat u aan de slag gaat ook wel een uitzendkracht genoemd. U gaat aan de slag volgens de afspraken die zijn gemaakt met het uitzendbureau volgens de wensen van het bedrijf waar u bent geplaatst. U bent dan in dienst van het bedrijf, maar u onderhoud dan nog wel contact met het uitzendbureau. Zij regelen bijvoorbeeld de uitbetaling van de gewerkte uren. U zult dan ook deze uren, met goedkeuring van het bedrijf, bij het uitzendbureau declareren. Het uitzendbureau blijft ook het aanspreekpunt voor de uitzendkracht bij vragen of problemen. Dit geldt ook voor het bedrijf waar u werkzaam bent. Zij communiceren ook met het uitzendbureau over de werkzaamheden, de betalingen van de gewerkte uren en eventuele aanvullende diensten die zij wensen.

Kijk bij Interselektie Technisch Uitzendbureau voor een technisch uitzendbureau te Amsterdam.


Delen